Sale!

Test Bank for Drugs and Behavior, 8th Edition, Stephanie Hancock

$100.00 $50.00

Test Bank for Drugs and Behavior, 8th Edition, Stephanie Hancock, William McKim, ISBN: 9780134405025



DOWNLOAD SAMPLE

Description

Description

Test Bank for Drugs and Behavior An Introduction to Behavioral Pharmacology 8th Edition by Hancock

Test Bank for Drugs and Behavior An Introduction to Behavioral Pharmacology 8th Edition Stephanie Hancock, William McKim ISBN: 9780134405025

YOU SHOULD KNOW
1. We do not sell the textbook
2. We provide digital files only
3. We can provide sample before you purchase
4. We do not offer refund once the files are sent
5. You will receive this product immediately after making payment
6. You are buying: Test Bank for Drugs and Behavior 8th Edition Hancock
7. ***THIS IS NOT THE ACTUAL BOOK. YOU ARE BUYING the Test Bank in eversion of the original book***

What is a test bank?
A test bank is a collection of test questions tailored to the contents of an individual textbook. Many instructors rely on these resources to develop their exams. Test banks may contain any or all the following types of questions: multiple choice, true/false, fill in the blank, matching, and essay/short answer.

SAMPLE CHAPTER

1.1 Short Answer Questions

1) ________ is activism with a stated aim of protecting the natural environment, particularly from the negative impacts of human activities.
Answer: Environmentalism
Topic: Section 1.1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

2) ________ is the scientific study of the relationship between organisms and their environment.
Answer: Ecology
Topic: Section 1.1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

3) The living, or ________, and nonliving, or ________, components of the environment interact within an ecosystem.
Answer: biotic; abiotic
Topic: Section 1.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

4) A group of individuals of the same species that occupies a given area is referred to as a(n) ________.
Answer: population
Topic: Section 1.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

5) All populations of different species living and interacting within an ecosystem are referred to collectively as a(n) ________.
Answer: community
Topic: Section 1.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

6) At the ________ level, an ecologist might focus on the factors that affect the relative abundance of various populations in the area.
Answer: community
Topic: Section 1.4
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

7) All science begins with ________, which is the first step in the process known as the scientific method.
Answer: observation
Topic: Section 1.5
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

8) In a field experiment, an ecologist measures the effects of nitrogen on productivity, plotting data for nitrogen on the xaxis and productivity on the yaxis. In this experiment, the dependent variable is ________.
Answer: productivity
Topic: Section 1.5
Bloom’s Taxonomy: Application/Analysis
9) A(n) ________ is an abstract, simplified representation of a real system, allowing us to predict some behavior or response using a set of explicit assumptions.
Answer: model
Topic: Section 1.6
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

10) The ________ forms the basic unit in ecology.
Answer: individual
Topic: Section 1.9
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

1.2 MultipleChoice Questions

1) The term “ecology” is defined as the study of the
A) environment.
B) relationships between organisms.
C) relationships between organisms and their environment.
D) impact of humans on the environment.
Answer: C
Topic: Section 1.1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

2) Which of the following is a cornerstone of the science of ecology?
A) Environmentalism
B) Darwin’s theory of natural selection
C) Economics
D) Populations
Answer: B
Topic: Section 1.1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

3) Moisture and concentration of oxygen
A) are parts of an organism’s environment.
B) have no effect on the physiology of an organism.
C) are biological conditions that impact an organism’s survival.
D) do not vary in the environment.
Answer: A
Topic: Section 1.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

4) The interaction of a biotic community and its abiotic environment is referred to as a(n)
A) biosphere.
B) ecosystem.
C) population.
D) biome.
Answer: B
Topic: Section 1.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension
5) Which of the following is considered an abiotic component of the ecosystem?
A) temperature
B) microbes
C) plants
D) animals
Answer: A
Topic: Section 1.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension

6) A biome is
A) the thin layer surrounding the Earth that supports all life.
B) all the populations of different species living and interacting within an ecosystem.
C) a broadscale region dominated by similar types of ecosystems.
D) an area of land or water composed of a patchwork of communities and ecosystems.
Answer: C
Topic: Section 1.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge/Comprehension